Hétfő-Péntek: 7:00-20:30, Szombat: 9:00-13:00

Ortopédiai szakrendelés

ORTOPÉDIAI szakrendelés, akár 1 héten belüli időponttal!

Szakrendelésünkön komplex, szakszerű segítséget biztosítunk a felnőttek és gyermekek ortopédiai ellátása esetén. 
Székesfehérvári Központunkban a legkorszerűbb eszközökkel és a legkiválóbb szakemberekkel várjuk. Számunkra a legfontosabb, hogy Pácienseink a lehető legoptimálisabb kezelésben részesüljenek.


Miért fontos az ortopédiai szűrés? 
Az ortopédiai problémák korai felismerése és kezelése kulcsfontosságú a hosszú távú egészség és a megelőzés szempontjából. Legyen szó felnőttekről, akik hosszú órákon át gyakran mozdulatlanul ülnek az irodában, vagy az örökmozgó gyermekekről, az ortopédiai vizsgálatok segítenek az egészséges fejlődésben és a fájdalommentes mozgásban.


Gyermek ortopédiai ellátás
A gyermekkorban kialakuló csont- és izomproblémák különös figyelmet igényelnek. Szakértőink nemcsak a diagnózis felállításában, de a kezelés egészén végigkísérik a gyermekeket és szülőket. A korai intervenció gyakran meghatározó a kicsik egészséges fejlődése szempontjából.


Felnőtt ortopédiai ellátás
Az irodai munka, a túlzott leterheltség, vagy az idő múlásával járó kopás mind olyan tényezők, amelyek felnőttkorban ortopédiai problémákhoz vezethetnek. Szakértő orvosaink segítenek a fájdalom okának meghatározásában és annak hatékony kezelésben.


Ha szakértő, évtizedes tapasztalattal rendelkező orvost keres, forduljon hozzánk bizalommal!
06 22/500 300
info@mentahaz.hu
Székesfehérvár, Nagy László u. 1.