Nincs megjeleníthető tartalom

Mentaház - Magánorvosi központ. Vissza a főoldalra.

Hírek

Megnyitottuk felújított recepciónkat és rendelőinket

 

2018. augusztus 21-től az utca felőli bejárat felől várjuk Önöket felújított rendelőinkben és tágas, új recepciónkon.

Bejelentkezés: 06305343121

Reumatológia

Dr. Gulyás Erika

Ismerjék meg reumatológus szakorvosunkat, Dr. Gulyás Erikát.

Mikor forduljunk reumatológushoz?

 • Csontritkulással küzd
 •  1-2 hétnél régebben fennálló, erős, mozgást akadályozó izületi fájdalmai vannak bármely izületben (csípő, váll, térd, könyök, boka stb)
 •  Hetek, hónapok óta tartó merevségérzése, mozgásnehezítettsége van az izületeiben vagy a gerince körül
 •  Gerinctájról a bármely végtagba sugárzó erős fájdalmai vannak.
 •  Napi terheléstől fáj a dereka, nyaka, háta
 • Végtagjainak valamelyike zsibbad
 •  1-2 hét alatt nem szűnő derék vagy nyakfájása van
 •  Inhüvelygyulladás kínozza
 •  Éjjeli nyugalmat zavaró fájdalmai vannak

 

Bőrgyógyászat

Dr. Kővágó Levente

A bőrgyógyászat a bőr, a köröm és a haj elváltozásaival, betegségeivel foglalkozik. Bőrünk állapota tükrözi belső egyensúlyunkat és betegségei általában kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Okozhatnak egészségi, esztétikai és lelki problémát is. A bőrön észlelt elváltozások megvizsgálásával felismerhető a bőrrák kialakulása még a kifekélyesedési stádium előtt. 
A rosszindulatú bőrdaganatok, illetve ezek legveszélyesebb fajtája, a melanoma korai felismerése döntő jelentőségű, mert a daganat időben felállított diagnózis esetén egyszerű, helyi érzéstelenítésben végzett műtéttel eltávolítható, ami legtöbbször teljes gyógyulást hoz.

BŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLATOK, KEZELÉSEK

Anyajegyek szűrése Dermatoscop-pal

Az anyajegyek vizsgálata speciális dermatoscop-pal történik, mely 10X -s nagyítást kézi műszer. Így látható jól az anyajegyek pigment tartama, széle, nagysága és különféle eltérései mely a vizsgálónak kellő információval szolgálnak, amellyel a jó-, vagy a rosszindulatúság eldönthető. Ennek ismeretében javasolt bőrgyógyászati vagy sebészeti eltávolítás.

Szemölcsök, növedékek elektrosebészeti eltávolítása

Elektrokauter segítségével történő, helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás. Apró logó növedékek esetén hegmentes gyógyulás.

Körömgomba, bőrgomba gyógyszeres kezelése

A bőrgomba gyógyszeresen is kezelhető, kizárólag bőrgyógyász szakorvos javaslatával. A körömgomba kezelése házilag nem szokott sikerrel járni. A körömgomba kezelésére való szerek közül kiemelendők a helyi ecsetelők vagy speciális körömlakk használata, gyakran belsőleg adott gyógyszer egyidejű alkalmazásával.

Pattanásos bőr komplex kezelése

A pattanásos bőr kezelése összetett. Külső helyi kezelések és egyidejű belső gyógyszeres kezelés is ajánlott lehet.

Ekcéma

Az ekcémás bőr tünetei nagyon változóak kiterjedés és testtájak szerint. A kiváltó ok felderítése és bőrgyógyász szakorvos által ajánlott kezelés szükséges.

ÚJ! Hidrogén kilégzéses vizsgálat intolerancia meghatározására

laktóz, fruktóz, laktulóz

Vizsgálati napok: kedd, péntek
Érkezés: 7:00-8:00 között éhgyomorra

Gyermekeknél és akár csecsemőknél is elvégezhető a vizsgálat, amely teljesen fájdalommentes.

Milyen esetekben lehet szükséges a hidrogén kilégzési teszt?

A hidrogén-kilégzéses teszt nem csak a laktóz-érzékenység kimutatására alkalmas és ennek megfelelően különféle teszt oldatokkal végezhetik el a vizsgálatot, eltérő gyanúk esetén: laktulózzal, laktózzal, fruktózzal, stb. 
Ha a laktulózzal (a vékonybél enzimjei nem bontják így mindenképp a baktériumok segítségével kerül emésztésre) végzett teszt magas hidrogénszintet jelez, az utalhat, ezen baktériumok nagy számára is (kontaminált vékonybél szindróma betegség). A laktózzal végzett hidrogén kilégzési teszt a tejcukor-érzékenység gyanúját igazolhatja, míg a fruktózzal végzett vizsgálat a fruktóz intolerancia diagnózisát segíthet felállítani.
Mindhárom tesztanyaggal ugyanaz a vizsgálat menete, a leggyakrabban azonban laktózintolerancia meghatározásának irányában kérik a vizsgálatot.

A laktózérzékenység (laktózintolerancia) rendkívül kellemetlen betegség, fájdalmas tünetcsoport jellemzi (hasi fájdalom, puffadás, bélgörcsök, hasmenés, hányinger, hányás, stb.) A tünetcsoport oka lehet pl. a tejcukor-érzékenység, és olyan kórképek ahol a vékonybél felszívó felülete (bélbolyhok) károsodtak – pl. cöliákia

Laktózt (tejcukrot) a tej és tejtermékek, valamint a laktóz tartalmú élelmiszerek, ételek tartalmaznak. Ezek elfogyasztása után a tünetek lehetnek bizonytalanok, a beteg nem is gondol laktózintoleranciára, a laktáz enzim részleges, vagy teljes hiányára, csökkent működésére. A laktózintolerancia tünetek hosszabb távon erősödhetnek, egyre súlyosabbá válnak.

Egészséges embereknél a vékonybél felső szakaszában termelődik a tejcukrot (laktózt) bontó laktáz enzim. A laktóz, egy kettős cukor (diszacharid), galaktózból és glükózból áll. Csak akkor tud felszívódni, ha a laktáz enzim alkotóelemeire bontja, ellenkező esetben bontatlanul halad tovább a bélben ahol a vastagbél baktériumok hidrogénre és szerves savakra fermentálják (erjesztik), ez okozza a tüneteket.

A vizsgálat alapja a kilélegzett levegő H2 tartalmának vizsgálata

H2 gáz csak abban az esetben képződik a szervezetben, ha a szénhidrátok (jelen esetben a „kettős cukor”, laktóz), emésztetlenül kerül a vastagbélbe és az ott lévő baktériumok nem bontják le, hanem erjesztik, és e miatt hidrogén gáz képződik ami a puffadást okozza.

A VIZSGÁLAT FOLYAMATA:

Éhgyomorra végezzük a vizsgálatot.

A helyszínen öblítéssel fertőtlenítjük a beteg száját, és a garatot, antibakteriális hatású szert használunk.

Az egyénileg (testtömeg szerinti) meghatározott mennyiségű laktóz (vagy fruktóz, laktulóz) tartalmú teszt italt elfogyasztja a páciens.

A laktóz tartalmú ital elfogyasztása után fél óránként történik a kilélegeztetés egy műszerbe, ami méri, kimutatja tartalmaz-e, és ha igen akkor mennyi hidrogén gázt a kifújt levegő.

TUDNIVALÓK:

A vizsgálatot megelőző este nem javasolt:

 •  Nehezen emészthető, zsíros-, rost dús-, puffasztó ételeket vacsorázni.
 •  Kerülni kell a burgonya, rizs, tésztaételeket, mert elhúzódó hidrogén kiválasztáshoz vezethetnek.

A vizsgálatot megelőzően 12 órán át nem szabad:

 • dohányozni
 • mentoltartalmú ételeket
 • italokat fogyasztani
 •  fogkrémet használni.

Immunológia, belgyógyászat

dr. Kádár János

Ismerjék meg dr. Kádár János, belgyógyász-immunológus főorvost. Rendelésein a gyulladásos és autoimmun eredetű betegségek okainak feltárásában és a betegségek kezelésében nyújt segítséget a Mentaházba érkező pácienseknek.

Bejelentkezés: 06305343121
Cím: Székesfehérvár, Nagy László utca 1.

A konzultáció során az anamnézis felvétele után megvizsgálom a beteget, átnézem a leleteket, beszélgetünk. Sok esetben a páciensnek többnyire saját elképzelései vannak a panaszok okát illetően, esetleg valamilyen konkrét kérdésfeltevéssel érkezik.
Elsősorban azt kell eldönteni, hogy van-e a panaszoknak szervi oka, illetve van-e a háttérben gyulladásos folyamat. Ha van, akkor az immunológiai vagy fertőző eredetű-e. Ezután átbeszéljük, hogy mik a továbblépés lehetőségei. Ismertetem a beteggel a további diagnosztikai eljárások lehetőségeit, ill. hogy milyen gyógyszeres kezelés jöhet szóba. Fontosnak tartom, hogy az egyes terápiás lehetőségek esetleges mellékhatásairól, a kezelés várható időtartamáról, illetve amennyiben betegségről van szó, a prognózisról is beszéljünk.
Székesfehérvári magánrendelésemen további vizsgálati lehetőségeket is igénybe tudnak venni pácienseim. Ide tartoznak a nagyon széles körű laboratóriumi és ultrahang vizsgálatok.

Leggyakrabban az alábbi problémákkal és tünetekkel keresnek fel:

- Ismeretlen eredetű, elhúzódó láz, hőemelkedés,
- fáradékonyság, gyengeség,
- kis- és nagyizületi panaszok, derékpanaszok, izomfájdalmak,
- rossz közérzet,
- pajzsmirigy gyulladás vagy pajzsmirigy túlműködés,
- gyakori afta képződés,
- a szem ismétlődő gyulladása,
- csökkent nyál- és nyák termelés,
- foltos hajhullás,
- tartós bőrkiütések,
- bélgyulladások,
- gyakori abortusz vagy teherbeesési nehezítettség,
- fokozott ödémakészség,
- gyakori mellhártya vagy szívburokgyulladás.

Csecsemő- és gyermekkardiológia

Dr. Reiter Éva

Ismerjék meg a Mentaház csecsemő-, és gyermekkardiológusát, Dr. Reiter Éva főorvos asszonyt.

Bejelentkezés: 06305343121

Várjuk az alábbi panaszokkal küszködő pácienseinket újszülött kortól 18 éves korig.

Rendelőnkben elérhető a szívfejlődési rendellenességgel született gyermekek komplex kivizsgálása,
folyamatos ambuláns gondozás,
szívultrahang (echokardiográfia) vizsgálatok.

MIKOR GONDOLJUNK GYERMEKÜNKNÉL SZÍVBETEGSÉGÉRE?

- étvágytalanság, súlygyarapodása megáll vagy fogy
- körmök és ajkak kékes-szürkés elszíneződése 
- szapora légvétel, fulladás
- a pulzus túl szapora vagy éppen túl lassú 
- gyermekünk hamarabb elfárad
- mellkasi fájdalom 
- magasvérnyomás betegség tipikus tünete lehet a fejfájás, szédülés, hányinger, orrvérzés, látászavar

A betegségek egy része azonban tünetmentes, így sokáig rejtve maradhat, s csak a rutin vizsgálat, óvodai vagy iskolai szűrővizsgálat vagy pl. sportorvosi vizsgálat során merül fel a gyanú pl. szívzörej alapján. Sajnos a késői diagnózis és a megkésve elkezdett kezelés ronthatja kis betegünk gyógyulási esélyeit.

VESZÉLYEZTETETTEK
- kis súllyal született koraszülöttek
- családban előfordult szívbetegség
- elhízott, túlsúlyos gyermek
- bizonyos genetikai rendellenességek: Down, Di-George, Turner, Williams, Marfan és Noonan szindróma

Sebészet

dr. Dénes Tamás

Ismerjék meg dr. Dénes Tamást a Mentaház Magánorvosi Központ sebész szakorvosát(érsebészeti, angiológiai profillal), aki emellett a Veszprém Megyei Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztályának munkatársa:

A szakrendelés áprilisban indul, előzetes bejelentkezés: 06305343121

2005-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetemi évek alatt lehetőségem volt betekintést nyerni az Amerikai Egyesült Államok egészségügyébe is. 2006 ótadolgozom a Veszprém Megyei Sebészeti Centrum Érsebészeti Osztályán. Általános Sebész Szakvizsgámat 2012-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen, azóta az Érsebészeti Osztályunkon érbetegek ellátásával foglalkozom. Tapasztalataimat és szemléletemet nagymértékben bővítette és szélesítette az Angliában eltöltött idő, ugyanis 2009 óta dolgozom az Egyesült Királyságban is. 
Szeretettel várok mindenkit, aki megnyugtató válaszokat szeretne kapni kérdéseire:
- a visszérbetegségekkel,
- a megelőzéssel,
- a nem gyógyuló lábszárfekélyével (okok felkutatása, modern sebkezelés, műtétes terápia), 
- diabéteszes láb komplex kezelésével és érstátusával kapcsolatban. 
További információ 

A foltos hajhullás kezelése

Interjú Dr. Kádár János, belgyógyász, immunológus főorvossal

Bejelentkezés: 2018. áprilistól
06305343121

A foltos hajhullás, vagyis az alopecia areata jellegzetes tünete a hajas fejbőrön vagy a szőrzeten különféle nagyságú, kör alakú foltokban jelentkező kopaszság. Az idejében megkezdett kezeléssel a hajvesztés folyamata lelassítható, és az új hajszálak növekedését is serkenteni lehet.

Kiket fenyeget a foltos hajhullás?

A foltos hajhullás korra és nemre való tekintet nélkül bárkinél jelentkezhet. A tünetek rendszerint hirtelen, egyik napról a másikra alakulnak ki. Az alopecia szó eredete az ókori görög nyelv szerint "rókabetegséget" jelent, utalva ezzel a ragadozóknál évente kétszer lezajló vedlés folyamatára. Az areata jelentése: foltokban vagy kör alakban megjelenő. A betegség nem gyógyítható, de kezeléssel az állapotromlás lelassítható.

A szervezet önmagát támadja

A betegség a hajas fejbőr mellett a szemöldökön és az arcszőrzeten is jelentkezhet: bizonyos területeken a szőr kihullik. A betegek többségén néhány folt jelentkezik, súlyosabb esetben a haj teljes elvesztése is bekövetkezhet. Ritkán, de ez a folyamat a teljes test felületére is kiterjedhet - magyarázza dr. Kádár János immunológus. A betegség hátterében autoimmun folyamat zajlik, vagyis az immunrendszer a kórokozók helyett a szervezet saját sejtjeit támadja meg. Az alopecia areata esetében a téves támadás a hajtüszők ellen irányul, ez okozza a hajszálak elvesztését. Bizonyos esetben a tünetek a körmökön is megjelenhetnek: töredezettséget, elvékonyodást okozva.

Öröklődhet a hajhullás?

A betegség kialakulásának pontos okai nem ismertek, az érintettek többségénél megfigyelhető azonban családi halmozódás: ötből egy érintettnél jellemzően a családban is előfordult a betegség. Más autoimmun betegségek is növelhetik a kialakulásának kockázatát: az érintetteknél, vagy a családjukban rendszerint jelentkezett már valamilyen egyéb kórkép - például SLE (lupusz), vagy atópia - formájában.

A hajhullásnál is fontos a korai diagnózis

A terápia célja egyfelől a gyulladásos folyamatok mérséklése, a kezelés ezért rendszerint kortikoszteroidokkal, vagy egyéb immunszuppressziós szerekkel történik. Dr. Kádár János fontosnak tartja megjegyezni, hogy a betegség megléte nem okozza a hajtüszők pusztulását, ezért ha eredményes a kezelés, a gyulladás csökkenését követheti a hajtüszők működését stimuláló terápia. "A betegek egy részénél, akiknél csak néhány folt jelent meg, néha spontán gyógyulás következik be és a tünetek nyom nélkül eltűnnek. Nem érdemes azonban túl sokat várni a megfelelő kezelésre, ha foltos hajhullást tapasztalunk, forduljunk mielőbb orvoshoz, a legjobb eredményeket idejében megkezdett kezeléssel érhetjük el."

CSECSEMŐ-, ÉS GYERMEKKARDIOLÓGIA

Dr. Reiter Éva

Elérhető: 2018. áprilistól

Bejelentkezés: 06305343121

Várjuk az alábbi panaszokkal küszködő pácienseinket újszülött kortól 18 éves korig.

Rendelőnkben elérhető a szívfejlődési rendellenességgel született gyermekek komplex kivizsgálása,
folyamatos ambuláns gondozás,
szívultrahang (echokardiográfia) vizsgálatok.

MIKOR GONDOLJUNK GYERMEKÜNKNÉL SZÍVBETEGSÉGÉRE?

 •  étvágytalanság, súlygyarapodása megáll vagy fogy
 •  körmök és ajkak kékes-szürkés elszíneződése 
 •  szapora légvétel, fulladás
 •  a pulzus túl szapora vagy éppen túl lassú 
 •  gyermekünk hamarabb elfárad
 •  mellkasi fájdalom 
 •  magasvérnyomás betegség tipikus tünete lehet a fejfájás, szédülés, hányinger, orrvérzés, látászavar

A betegségek egy része azonban tünetmentes, így sokáig rejtve maradhat, s csak a rutin vizsgálat, óvodai vagy iskolai szűrővizsgálat vagy pl. sportorvosi vizsgálat során merül fel a gyanú pl. szívzörej alapján. Sajnos a késői diagnózis és a megkésve elkezdett kezelés ronthatja kis betegünk gyógyulási esélyeit.

VESZÉLYEZTETETTEK

 •  kis súllyal született koraszülöttek
 •  családban előfordult szívbetegség
 •  elhízott, túlsúlyos gyermek
 •  bizonyos genetikai rendellenességek: Down, Di-George, Turner, Williams, Marfan és Noonan szindróma

GYERMEK GASZTROENTEROLÓGIA

Elérhető: 2018. áprilistól

Bejelentkezés: 06305343121

Várjuk gyermek gasztroenterológia szakrendelésünkön hasi fájdalmakkal, evési és széklet-zavarokkal, bőrtünetekkel, hányással, bukással, véres széklettel vagy nem megfelelő súlyfejlődéses problémákkal küszködő pácienseinket.

Gyermek-gasztroenterológiai szakrendelésünkön 0-18 éves korig várjuk pácienseinket.

A leggyakoribb betegségcsoportok közé tartoznak a különböző táplálék allergiák, a reflux, a laktóz vagy fruktóz malabszorpció, a lisztérzékenység, a széklet rendellenességek, táplálkozási zavarok, a nem megfelelő súlyfejlődés, a gyulladásos bélbetegségek illetve a hepatológiai betegségek.

Rendelőnkben elérhető a laktóz, laktulóz és fruktóz terheléses H2 kilégzéses vizsgálat, amely a fent felsorolt cukrok intoleranciájára irányuló teszt. Továbbá egy vérvétellel genetikai vizsgálatot is tudunk készíteni a laktózérzékenység bizonyítására

HÉTVÉGI ÜGYELET SZOMBATONKÉNT

Hétvégi belgyógyászati és immunológiai ügyelet

2018. áprilistól:

Belgyógyászati és immunológiai szakorvosi ellátás

Az ügyeltet Dr Kádár János belgyógyász, immunológus főorvos látja el.

Bejelentkezés: 06305343121

Ügyelet ideje:
Szombat 9:00-13:00

Új szolgáltatásunk: GYERMEK- ÉS FELNŐTT GYÓGYTORNA

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. január 15-től a Mentaház Plusz Terápia Központban (Zsolt u. 8.) elindítjuk gyógytorna foglalkozásunkat:

Hétfőtől péntekig 8:00 - 20:00, igény szerint hétvégén is (bejelentkezés alapján).

GÁSPÁR ORSOLYA

Szolgáltatások:

 • Mozgásszervi diagnosztika és terápia, 
 • Gerincgyógyászat, 
 • Sport rehabilitáció, 
 • Lúdtalp torna,
 • Tartásjavítás,
 • Szív-és érrendszeri betegek rehabilitációja,
 • Neurológiai gyógytorna, 
 • Vénás torna, 
 • IMTA Maitland manuálterápia,
 • Kineziotaping, 
 • Gyógymasszázs, 
 • Ultrahangos kezelés és elektroterápia

Bemutatkozás:

"Fő szakterületem a gerincbántalmak kezelése, akut, ill. krónikus- valamint a sportsérülések (főként csípő,térd, boka) hatékony rehabilitációja. 
22 éves munkatapasztalatom alapján hiszek a prevenció kiemelkedő fontosságában, ugyanakkor azt is vallom, hogy mozogni elkezdeni, vagy újrakezdeni sohasem késő. A szabad, fájdalommentes mozgás örömforrás , s egyben önkifejezési forma is. Mindig azt a megoldást keresem, amely betegeim személyiségéhez, életmódjához is a legjobban illik."

Az egyéni foglalkozásokra az alábbi telefonszámon lehet bejelentkezni:

06308478437

Részletek

Parkoló bővítés

Kedves Pácienseink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy szakrendeléseink számának növekedésével együtt parkolóhelyeink számát is bővítettük.

A mai naptól a Mentaház épületével szemben található murvás parkoló is ingyenesen áll az Önök rendelkezésére.

 

 

Új szolgáltatásunk: Neurológiai szakrendelés

Szakorvosaink: Dr. Tóth Tímea neurológus adjunktus és Dr. Nagy Gábor neurologus adjunktus

Bejelentkezés: 06305343121 

Dr. Tóth Tímea

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem 1993-ban. 1999-ben szakvizsgáztama Pécsett a Neurologiai Klinikán jeles minősítéssel. 3.gyermekem születését követően lettem a Szent György Kórház neurológiai ambulanciájának vezetője. A szakrendelő nagy betegforgalma hatalmas gyakorlati tapasztalatot jelent s folyamatos továbbképzésre sarkall. Nagyon fontosnak tartom a járóbeteg ellátást, a kölcsönös együttműködésen alapuló orvos-beteg kapcsolatot, a beteg felvilágosítást (educaciot). Az ideggyógyászat valamennyi területével foglalkozom a szélütéstől(stroke), szédüléses panaszoktól, fejfájástól, neuropátiától kezdve a különböző mozgászavarokon, remegésen, Parkinson kóron, epilepszián át a sclerosis multiplexig, a myastenia jellegű ill. egyéb izomproblémákig bezárólag. Szívesen segítek szellemi hanyatlással küzdő pácienseknek és családtagjaiknak is. Szeretettel várok mindenkit -akár élete első neurológiai konzultációjára, akár korábbi leletekkel történő társvélemény megbeszélésére!


Dr. Nagy Gábor

2003-ban végeztem a Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen.
2003-2005. között a szegedi Neurológiai Klinikán, 2005-2009. között a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Neurológiai Osztályán dolgoztam.2009. óta a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Neurológiai Osztályán dolgozom.

2009-ben szakvizsgáztam neurológiából, majd neurosonologiából (nyaki és agyi erek UH vizsgálata) és cerebrovascularis (agyi érbetegségek) kórképekből szereztem licensz vizsgát.

2014-ben kaptam meg adjunctusi kinevezésemet.

Az agyi érbetegségeken (stroke, agyérgörcs, agyvérzés) túl közvetlen szakterületem a Parkinson-kór ill. a demencia (időskori elbutulás).
Általános neurológiai szakambulanciákon végzett munkám során tapasztalatot szereztem a szédülés, fülzúgás, fejfájás, különböző fájdalom szindrómák (arcidegzsába, derékfájdalom), idegbántalmak (zsibbadásos panaszok), epilepsziás megbetegedések kivizsgálásban, kezelésében.

Részletek

Dr. Jászberényi Orsolya

Kérje labor szakorvosunk segítségét, és minden kérdésére választ kap.

Bejelentkezés: 06305343121

Dr. Kozma Péter

Ismerjék meg a Mentaház Magánorvosi központ gyermek-és felnőtt ortopédus főorvosát:

Dr. Gajdán László

Ismerjék meg a Mentaház Magánorvosi Központ gasztroenterológus-hepatológus, belgyógyász főorvosát:

Bővült az eszközparkunk!

Fül-orr-gégészeti szakvizsgálatunk már heti 3 napon!

Kedves Pácienseink!

Örömmel mutatjuk be eszközparkunk új tagját, a fül-orr-gégészeti mikroszkópot, amellyel éppen kis páciensünket vizsgálja szakorvosunk.
Fül-orr-gégészeti szakvizsgálatunk már heti 3 napon (hétfőn, szerdán és pénteken) is elérhető.

Akciós vizsgálatainkról érdeklődjön elérhetőségeinken:

06 22 500 300
06 30 534 3121

Szakorvosaink:

Dr. Fellegi Veronika
Dr. Kollár Edit

Őszi fül-orr-gégészeti kedvezmény

30 százalék kedvezmény!

Kedves Pácienseink!

Őszi akciónk keretében minden gyermek-, illetve felnőtt fül-orr-gégészeti első vizsgálat árából 30% kedvezményt biztosítunk.

Időpontok: hétfő, szerda, péntek

Szakorvosaink:

Dr. Kollár Edit
Dr. Fellegi Veronika

Bejelentkezés:

06 22 500 300
06 30 534 3121

Akciónk visszavonásig érvényes.

Alma

6 ok arra, hogy tojást reggelizzünk

Dr. Bácsi Attila

Ismerjék meg Dr Bácsi Attilát, a Mentaház Magánorvosi Központ kardiológus orvosát.

D-vitamin

Mennyi D-vitamint szedjen a felnőtt, a gyerek és a várandós?

Banán

Homoktövis

Figyelemhiány kezelése

Figyelemhiány kezelése gyerekeknél – Hogyan tud segíteni a szétszórtságon a Neurofeedback tréning?

 

Mely tünetek utalnak figyelemzavarra gyerekeknél? Mikor kell szakemberhez fordulni? Hogyan segítheti a szülő saját maga figyelemzavaros gyermekét?

További információ:

http://www.koloknet.hu/kulonleges-gyerek/fejlodesi-rendellenessegek/figyelemhiany-kezelese-gyerekeknel-hogyan-tud-segiteni-a-szetszortsagon-a-neurofeedback-trening/

Dr. Sziliczei Erzsébet

Ismerje meg Dr. Sziliczei Erzsébetet, a Mentaház Magánorvosi Központ diabetológus, kardiológus orvosát:

"1992 óta dolgozom a székesfehérvári kórház kardiológiai osztályán. Korábban a kardiológiai szakrendelés keretében elsősorban a nehezen beállítható magas vérnyomásos betegeket, az utóbbi időben a különböző okú szívelégtelenségben szenvedőket kezelem. 
Évek óta foglalkozom cukorbetegekkel
A mindennapokban a testi lelki egészséget tartom a legfontosabbnak.
A diabetológiai és a kardiológiai rendelésen is erre próbálom ösztönözni a betegeket.
Igény szerint diétás oktatással állok rendelkezésükre - fogyókúra és életviteli tanácsok formájában"

Dr. Pavelka Róbert

Ismerjék meg Dr. Pavelka Róbertet, a Mentaház Magánorvosi Központ kardiológus, diabetológus orvosát.

"A Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1999-ben végeztem, azóta élek Székesfehérváron.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászati osztályán kezdtem el dolgozni, de több évet a Sürgősségi osztályon is eltöltöttem.
Jelenleg a székesfehérvári kórház Kardiológiai osztályának Intenzív és subintenzív részlegén dolgozom.
Belgyógyászati és kardiológiai szakvizsgával, diabetológiai licence vizsgával rendelkezem.
2010-óta foglalkozom diabetológiával.
Kiemelt szakterületem a 2-es típusú betegek ellátása, gondozása.
A cukorbetegség megfelelő gondozása mellett, a vérzsír paraméterek, és a vérnyomás alapvető kezelését is igen fontosnak tartom, a szív- és érrendszeri rizikó csökkentése céljából – mely korunk halálozásának fő oka."

Vérvétel minden nap

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a októbertől újra a hét minden napján biztosítunk vérvételi lehetőséget a Mentaházban.
Hétfőtől csütörtökig 8-9 óráig, pénteken pedig 7-9-ig várjuk Önöket. Ezen a napon tudjuk elvégezni a terheléses vérvizsgálatokat is. Kerülje el a sorban állást és kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat a 06-22/500-300-as vagy a 06-30/534-3121-es telefonszámon.

Új szakrendelés

Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy újabb szakrendeléssel bővült a Mentaház Magárorvosi Központ szolgáltatás palettája. 2016. szeptember 12-től gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti szakrendeléssel is várjuk Önöket. A bejelentkezéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a +36 30 534-3121-es vagy a +36 22 500-300-as telefonszámon tehetnek meg. 

 

Részletek